wie zijn wij

TRAININGS- & EDUCATIEVE OVERLAND REIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN
4X4 OVERLAND REIZEN

NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

REIZIGERS IN HART EN NIEREN

ERVAREN WERELDREIZIGERS

Reizen zit in ons bloed. Zeven jaar lang reisden we over de wereld met onze 4×4 overland truck, legden meer dan 250.000 km af en bezochten door de jaren heen 52 landen. Wie wij zijn? Wij zijn Nancy Verheijen en Hans Schrijen, twee enthousiaste, ondernemende en gedreven wereldreizigers.

Tijdens onze reizen, op beurzen en op treffen’s in Europa, hebben we veel reizigers ontmoet die graag grote reizen wensen te maken. Om uiteenlopende redenen willen veel reizigers dit niet, zoals wij dat jaren hebben gedaan, alleen ondernemen. Zich aansluiten bij een massale groepsreis met veel voertuigen  wensen ze echter ook niet. Als individu deel kunnen nemen aan een georganiseerde reis met gelijkgezinden, in kleine groepen, is hetgeen wat deze reizigers zoeken. Maar waar vindt je een geschikte reisorganisatie die dit soort reizen aanbiedt? Vandaar steeds de vraag aan ons:

“Mogen wij met jullie mee op reis?”

Daar het ondernemen en het runnen van bedrijven vanuit het verleden ons niet vreemd is, hebben we in het begin van 2013 Expedition For Trucks en Expedition Far East opgericht. We hebben goed naar de specifieke wensen van de verschillende reizigers geluisterd en na het onderzoeken van de markt, het volgende concept ontwikkeld:

INDIVIDUEEL BEGELEIDE AVONTUURLIJKE OVERLAND REIZEN ©

We zijn ervan overtuigd dat onze knowhow en het uitgebreide netwerk dat we hebben opgebouwd tijdens onze reizen, voor vele toekomstige reizigers een uitkomst zal bieden en het reizen naar onbekende oorden mogelijk zal maken. Wij hopen op deze manier onze passie met anderen reizigers te kunnen delen.

4×4 OVERLAND REIZEN
TRAININGS- & EDUCATIEVE OVERLAND REIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN

Expedition Trucks
© Copyright - Expedition For Trucks