Verzekeringen

TRAININGS- & EDUCATIEVE OVERLAND REIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN
4X4 OVERLAND REIZEN

NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

Onbezorgd reizen vraagt om een goede en zorgvuldige voorbereiding waarvan het proberen uitsluiten, cq verkleinen van eventuele risico’s een onderdeel is. Tijdens de laatste maanden voor het begin van een reis, begeleiden en ondersteunen wij u daar waar mogelijk. Echter niet alles is op voorhand te voorzien en te voorspellen.

U houdt zich als (toekomstige) deelnemer aan een ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Reis’© liever niet bezig met de gedachte dat u aan de geplande reis, waar u zich al zo lang op verheugd, om welke reden dan ook niet deel kunt nemen. Het kan echter voorkomen, het zij bij pech, een ernstige ziekte of het overlijden van een familielid, dat U onverhoopt moet terugkeren en de reis niet kunt afmaken.

Om aan deze vaak toch al vervelende omstandigheden, géén extra financiële teleurstelling over te houden, raden wij altijd aan een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Zoals in onze reisvoorwaarden vermeldt staat, stellen we het afsluiten van een reisverzekering met werelddekking en een annuleringsverzekering verplicht. Het is van groot belang dat alle deelnemers die zich gezamenlijk hebben ingeschreven en in hetzelfde reisvoertuig reizen, deze verzekeringen bij één en dezelfde maatschap onderbrengen. In het geval van een eventuele repatriëring  is dit zeer belangrijk.

Wij bieden daarom de mogelijkheid om via Expedition For Trucks een Aflopende Reis- en  Annuleringskostenverzekering af te sluiten bij de Goudse Verzekeringen.

ANNULERINGSVERZEKERING

Een annuleringsverzekering moet binnen 7 dagen na de definitieve boeking worden afgesloten.

REISVERZEKERING MET WERELDDEKKING

Deze verzekering is er voor korte en voor langere reizen. Bij reizen van voor meer dan drie maanden heeft men een speciale verzekering nodig.

De Goude Verzekeringen heeft speciaal voor de ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Reizen’© van Expedition Far East arrangementen samengesteld met zeer scherpe premies. Hierbij is rekening gehouden met de diversiteitsduur van de reizen en is de aflopende reisverzekering in drie verschillende klasse onder te brengen. Gezien de op maat samengestelde verzekeringen kan de Aflopende Reis- en Annuleringsverzekering uitsluitend als pakket worden afgesloten.

Zie onderstaande tabellen voor premieberekening.

AFLOPENDE REISVERZEKERING minimumpremie / premie per persoon per dag
Premietabel
Aantal reisdagenEconomy ClassComfort ClassRoyal Class
0 – 60 dagen72,- | 2,20 p.d.105,- | 2,55 p.d.126,- | 2,90 p.d.
0 – 180 dagen207,- | 2,20 p.d.270,- | 2,55 p.d.333,- | 2,90 p.d.
0 – 365 dagen365,- | 2,20 p.d.492,75 | 2,55 p.d.620,50 | 2,90 p.d.
ANNULERINGSVERZEKERING *
Premietabel
reisarrangement5% van de te verzekeren reissom
voor medeverzekering (zakelijke) plaatsvervanger1% van de te verzekeren reissom

* Bij annuleringsverzekeringen bedraagt de assurantiebelasting 21% van de premie.

De poliskosten bedragen eenmalig € 3,25.

Als de aard van het risico dit noodzakelijk maakt, kan De Goudse voordat tot acceptatie wordt overgegaan een afwijkende premie vaststellen en/of andere voorwaarden of bijzondere bepalingen opnemen.

Verzekering De Goudse

Dekkingsoverzicht De Goudse

U kunt natuurlijk deze verzekeringen ook bij andere maatschappijen onderbrengen. Het is vanzelfsprekend niet verplicht dit bij ons af te sluiten. Maar het biedt wel veel voordelen.

Doordat wij deze extra service bieden kunnen wij u, in het geval van een calamiteit, adequaat en vaak sneller helpen als de verzekeringen door ons zijn afgesloten. Onze reisbegeleiders die worden bijgestaan door lokale gidsen en tolken kunnen dan, aangestuurd door ons, eenvoudig alles in het werk stellen, om u zo goed mogelijk bij begeleiden.
Om deze service te vergroten en te optimaliseren werken we samen met G & S Assurantiën uit Leiden. Dit is specialist op het gebied van verzekeringen bij een langdurig verblijf in het buitenland. Vele expats en reizigers maken gebruik van de Knowhow van deze verzekeringsspecialisten.

LIVE YOUR DREAM & ENJOY YOUR LIFE | EXPEDITION FAR EAST | MAKE SURE YOU’RE THERE

Expedition For Trucks

Steenstraat 122a
NL 5831 JJ Boxmeer
NETHERLANDS

NL +31 611 94 43 15
info@expeditionfortrucks.com

KvK 14077214

SGR Expedition Far East