over ons

TRAININGS- & EDUCATIEVE OVERLAND REIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN
4X4 OVERLAND REIZEN

DE OPRICHTING VAN EXPEDITION FOR TRUCKS

HET BEGIN

Ervaren wereldreizigers
Wij, Nancy Verheijen en Hans Schrijen, zijn twee enthousiaste, ondernemende en gepassioneerde wereldreizigers. Sinds 2006 reizen we de wereld over met ons vierwielaangedreven expeditievoertuig, waarbij we meer dan 750.000 km hebben afgelegd en in totaal 72 landen hebben bezocht. Sinds 2022 zijn we ‘verhuisd naar een 6×6 expeditievoertuig om  nog meer van de wereld te zien.

Expedition For Trucks is ontstaan ​​door vraag uit de markt. Tijdens onze reizen, maar vooral op vele beurzen en meetings in Europa, zijn we beginnende reizigers tegengekomen die een lange reis wilden maken, maar voor het grote avontuur eerst ervaring wilden opdoen. Om diverse redenen willen ze niet zonder training een lange reis beginnen.

In 2006 lang gezocht naar leermogelijkheden

Voor ons was de start in 2006 ook moeilijk. Het vinden van leermogelijkheden was toen nog niet of nauwelijks moeilijk. We kregen niet veel bruikbare informatie en moesten daarom veel zelf uitzoeken. Dit kostte tijd, moeite en anderszins vermijdbare kosten.

Om ervoor te zorgen dat toekomstige bezitters van een vierwielaangedreven expeditievoertuig niet hetzelfde probleem hebben als wij destijds, hebben we een reis ontwikkeld waarbij, naast de reiservaring, de focus ligt op het leren kennen van het expeditievoertuig, ermee om te gaan en de praktische handelingen in de meest uiteenlopende situaties.

We delen onze zeventienjarige ervaring met 900.000 gereden kilometers en bieden gedurende de reis veel workshopmodules aan om onze kennis in theoretische en praktische vorm doorgegeven. Expedition For Trucks biedt sinds 2014 deze educatieve reizen aan, die sindsdien meerdere keren per jaar worden uitgevoerd.

TRAININGS- OPLEIDINGSREIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN
4X4 OVERLAND REIZEN

Expedition Trucks
© Copyright - Expedition For Trucks