Training- en opleidingsreis

TRAININGS- & EDUCATIEVE OVERLAND REIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN
4X4 OVERLAND REIZEN

REIZEN EN LEREN IN ÉÉN

ONZE PASSIE EN ERVARING DELEN

Educatief Marokko is een ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Educatieve Konvooireis’© met een leerrijk karakter. Het is een in de praktijk uitgevoerde trainings- en opleidingsreis met een uitgebreid en intensief programma aan workshops.

Het doel van de reis

Terwijl je geniet van de landschappen, de vriendelijke mensen, de prachtige zonsondergangen, de woestijnen en enorme bergen, kun je onder ‘werkelijke’ omstandigheden aan meerdere workshops deelnemen. Deze zijn optioneel, maar we weten uit ervaring dat deelnemers graag zo veel mogelijk willen leren.

Thuis in de garage een wiel verwisselen is al een uitdaging, maar dit zelf moeten doen op een smal onverharde weg in onherbergzaam terrein is een uitdaging op zich. Een lekke band loop je natuurlijk alleen op als je op jezelf aangewezen bent, net voor zonsondergang en bij temperaturen boven de 40 graden. Dan is het zeer zinvol als je dit onder begeleiding, minder extreme omstandigheden en met andere reizigers met soortgelijke voertuigen het wisselen van banden hebt geoefend.

Daarnaast leren we de basisprincipes van het navigeren in terrein zonder sporen van wegen, het bevrijden van het voertuig als we vastzitten en hoe we met het grote expeditievoertuig tot op een centimeter nauwkeurig kunnen rijden. Een ander zeer belangrijk punt bij het reizen met een expeditievoertuig zijn de essentiële controles die onderweg moeten worden uitgevoerd om eventuele problemen in een vroeg stadium te ontdekken.

‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Educatieve Konvooireis’©

TRAININGS- & EDUCATIEVE OVERLAND REIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN
4X4 OVERLAND REIZEN

 

Expedition Trucks
© Copyright - Expedition For Trucks