PRESENTATIES

TRAININGS- & EDUKATIEVE OVERLAND REIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN
4×4 OVERLAND REIZEN

NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

Inspirerende presentaties

BEZOEK ONZE PRESENTATIES

INDIVIDUEEL BEGELEIDE EDUCATIEVE AVONTUURLIJKE OVERLAND REIZEN ©

OP AFSPRAAK

Bent u geïnspireerd door het nieuwe reisconcept en geënthousiasmeerd door de bijzondere bestemmingen van de ‘Individueel Begeleide Educatieve Avontuurlijke Overland Reizen’© van Expedition For Trucks? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan één van onze presentatiedagen of een persoonlijke afspraak te maken.

Hier kunt u op een ontspannen manier uitgebreid kennismaken met onze reizen tijdens gevarieerde presentaties. Naast de geplande reisroutes in de te bereizen landen informeren we u uitvoerig over alle in en outs en lichten u voor over de te nemen voorbereidingen. Natuurlijk is er tijdens maar ook na de presentaties volop gelegenheid tot het stellen van vragen en kunnen we u persoonlijk te woord staan.

Om een idee te hebben hoeveel reizigers we kunnen verwachten, is er de mogelijkheid om u aan te melden voor deze presentaties. Aanmelden kan eenvoudig via het aanmeldingsformulier.

De presentaties worden gehouden in Boxmeer(NL).

Vanzelfsprekend kunt ook met uw reisvoertuig;  overland truck of 4×4 overland truck naar onze presentaties komen en er desgewenst overnachten.

LIVE YOUR DREAM & ENJOY YOUR LIFE | EXPEDITION FOR TRUCKS | MAKE SURE YOU’RE THERE

Expedition For Trucks

Steenstraat 122a
NL 5831 JJ Boxmeer
NETHERLANDS

NL +31 651 097 032
Truck Satellite +87 077 224 3511
Mob Satellite +88 163 252 9825
Skype: hansschrijen

KvK 14077214