reisbegeleiders en instructeurs

TRAININGS- & EDUCATIEVE OVERLAND REIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN
4X4 OVERLAND REIZEN

Reisbegeleiders en instructeurs van Expedition For Trucks

17 JAAR ERVARING

De trainings- en opleidingsreis van Expedition For Trucks worden uitgevoerd door Nancy Verheijen en Hans Schrijen. Zij zijn sinds 2022 in het bezit van een 6×6 expeditievoertuig (nadat ze na 16 jaar afscheid te hebben genomen van hun eerste 4×4 expeditievoertuig) om u in elke situatie professioneel en met het juiste materiaal te ondersteunen.

Dat dit ervaren reizigers en instructeurs zijn die veel van de wereld hebben gezien, spreekt voor zich. De uitgebreide kennis, de jarenlange ervaring, hun organisatietalent en hun passie voor reizen zijn de voorwaarden voor deze verantwoordelijke baan.

ZORGELOOS EN ONTSPANNEN DEELNEMEN

De begeleiders leiden u niet alleen op, maar nemen ook moeilijk werk voor u uit handen en helpen en ondersteunen natuurlijk in alle situaties, zoals bijvoorbeeld bij ingewikkelde grensovergangen, ziekte en/of een ongeval. Bovendien begeleiden ze u naar veilige overnachtingsplaatsen en lossen ze eventuele praktische problemen op. De routes zijn voorgereden en er is een passende route ontwikkeld, voor een geslaagde trainings- en opleidingsreis.

ERVAREN WERELDREIZIGERS

Wij, Nancy Verheijen en Hans Schrijen, zijn twee enthousiaste, ondernemende en gepassioneerde wereldreizigers. Sinds 2006 reizen we de wereld rond met ons vierwielaangedreven expeditievoertuig, waarbij we meer dan 750.000 km hebben afgelegd en in totaal 72 landen hebben bezocht.

“Kunt u ons alstublieft iets leren?”

Tijdens onze reizen, maar ook op beurzen en meetings in Europa, ontmoetten we beginnende reizigers die een lange reis wilden maken, maar graag eerst veel ervaring willen opdoen voor het grote avontuur. De meesten willen ze niet zonder een training met het expeditievoertuig een lange reis maken.

Daar het ondernemen en het runnen van bedrijven vanuit het verleden ons niet vreemd is, hebben we in het begin van 2013 Expedition For Trucks opgericht. We hebben goed naar de specifieke wensen van de verschillende reizigers geluisterd en na het onderzoeken van de markt, het volgende concept ontwikkeld:

Trainings- en opleidingsreizen voor vierwielaangedreven expeditievoertuigen

We zijn ervan overtuigd dat het leren kennen van het expeditievoertuig, of het verbeteren van de al bestaande kennis, door deel te nemen aan de vele workshops, nuttige handvatten zullen zijn voor reizen overland, voor zowel de reeds ervarene- als de toekomstige reizigers.

Hans Schrijen & Nancy Verheijen

Expedition Trucks
© Copyright - Expedition For Trucks