onze reisbestemmingen

TRAININGS- & EDUCATIEVE OVERLAND REIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN
4X4 OVERLAND REIZEN

NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

onze bestemmingen

BIJZONDER EN UNIEKE

De  ‘Individuele Begeleide Educatieve Avontuurlijke Overland Reizen’© van Expedition For Trucks gaan naar zeer diverse bestemmingen. Aangezien we een jonge organisatie zijn is ons reizenpakket nog nog uitbreidbaar maar zijn de bestemmingen daarentegen bijzonder en is de invulling ervan uniek te noemen. Neem als voorbeeld onze reis ‘Azië Ontdekken’. We zijn de eerste reisorganisatie die overlandreizen met eigen voertuig door Tibet en over de Pamir Highway in Tadzjikistan aanbieden. We streven erna onze eigen ervaringen en liefde voor het reizen in de keuze van de bestemmingen zo veel mogelijk mee te nemen.

EXPEDITION FOR TRUCKS GAAT VERDER DAN ALLEEN AZIË

Zoals de naam van ons bedrijf doet vermoeden gaan onze reizen, bieden we niet alleen reizen en expedities voor vrachtwagens. Dit was onze eerste gedachte bij de oprichting van Expedition For Trucks. Gezien de interesse en de vraag van onze klanten zijn we ook reizen met Trainingen en Scholing gaan ontwikkelen en bieden we nu ‘Individueel Begeleide Edukatieve Avontuurlijke Overland Reizen’©.

Ons programma zal worden uitgebreid met accessoires voor expeditievrachtwagens en expeditievoertuigen, voor reizigers die van plan zijn een reis rond de wereld te gaan maken.

Expedition Trucks
© Copyright - Expedition For Trucks